Wedstrijdverslagen

Veerkrachtig Emmeloord knokt zich naar een gelijkspel in Leeuwarden

LEEUWARDEN -  KV Emmeloord stapte zaterdagavond na de wedstrijd tegen  titelkandidaat Pallas’08 uit Leeuwarden toch als de morele winnaar van het veld af. De ACVO-formatie knokte zich in de laatste minuten naar een gelijkspel in een spannende korfbalstrijd tussen  twee ploegen die de hele wedstrijd  vol voor de winst speelden. Het meegereisde publiek van Emmeloord zag dat hun ploeg  een achterstand van 19-16 zeer knap goed kon maken.

KV Emmeloord wint ook lastige wedstrijd tegen DWA/Agro

EMMELOORD - Een kletsnat speelveld, stuifregen, een lastige tegenstander uit Winsum (GR) en veel gemiste kansen waren de belangrijkste elementen waar de korfballers van Emmeloord  zaterdagmiddag mee te maken kregen. De koploper had een lastige middag tegen het tactisch goed verdedigende DWA/Argo, maar ook de vele gemiste kansen zorgden deze wedstrijd voor een kleine overwinning op de korfballers uit Winsum. Het aanwezige publiek met paraplu zag na het laatste fluitsignaal een eindstand van 16-14 op het scorebord.

Sterk Emmeloord winnaar in topper!

ELIM - De voorspellingen vòòr de wedstrijd kwamen zeker uit tegen het ook nog zonder puntverlies sterke Elko uit Elim. In het natte Elim werd het een echt korfbalgevecht, waarbij beide ploegen lieten zien waarom ze in de klasse beide bovenin klasse zo goed meedraaien. Duels werden op de grens over en weer uitgevochten, veel vrije ballen en strafworpen voor beide partijen zorgden voor een fysieke en mentale veldslag.

Prima overwinning voor Emmeloord

Emmeloord. Een heerlijke korfbalmiddag langs de lijn in Emmeloord afgelopen zaterdag. Het tweede team van Emmeloord had om 14.00 uur het goede voorbeeld gegeven met een mooie overwinning van 12-6 op Harkema 2.  Het vlaggenschip van Emmeloord was tegen Harkema om 15.30 uur aan de beurt. In een stralende najaarszon kreeg het aanwezige publiek een leuke korfbalwedstrijd met een enthousiast spelende thuisploeg en vele fraaie doelpunten voorgeschoteld en waarin Emmeloord na een ruststand van 10-8 de wedstrijd met name in de tweede helft bij de gasten uit Harkema achter zich liet.

Goede week voor KV Emmeloord

EMMELOORD. KV Emmeloord heeft een goed vervolg gegeven aan de eerste overwinning van vorige week. Afgelopen woensdag avond wonnen de korfballers uit Emmeloord in Leeuwarden tegen PALLAS ’08 nipt met 11-12 en zaterdagmiddag stond de wedstrijd in Kollum tegen Invicta/Figro alweer op het programma. Deze wedstrijd werd door Emmeloord overtuigend met 14-20 gewonnen.

 

PALLAS ’08 – KV Emmeloord: 11-12 (ruststand 5-6)

KV Emmeloord handhaaft zich na overwinning op Thrianta

HOOGEVEEN - Afgelopen zaterdag was het alles of niets voor de korfballers uit Emmeloord. In de laatste wedstrijd van de competitie speelde KV Emmeloord de uitwedstrijd tegen Thrianta uit Hoogeveen. Een overwinning was noodzakelijk om handhaving in de derde klasse te bewerkstelligen. Na een wisselvallige eerste helft, waarbij het met rust 7-7 stond, toonde KV Emmeloord in de tweede helft aan dat zij wel degelijk in de derde klasse thuishoort. Emmeloord won overtuigend met 15-21 en handhaafde zich mede doordat concurrent WWC verloor. 

Pagina's

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Pinterest icon