• Seniorentrainingen, we mogen de wei weer in!

• Sinds 3 maart mogen jong volwassenen iets meer op sportgebied. Het huidige protocol van NOCNSF zegt het volgende:

Buiten mag iedereen tot en met 26 jaar op sportaccommodaties in teamverband blijven sporten zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. De competitie ligt wel stil, onderlinge wedstrijden binnen de eigen club zijn toegestaan.

Iedereen vanaf 27 jaar mag alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Uiteraard blijven de geldende richtlijnen van kracht:

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 12 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiƫnevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Ook het desinfecteren van de handen bij aankomst en na de training blijft belangrijk. Materialen zijn aanwezig.

Met ingang van week 10 (vrijdag 12 maart) zijn er bij KVE de volgende mogelijkheden voor senioren:

18-26 jaar

• Groepstraining op vrijdagavond van 19.00-20.00 uur. Deze groep bestaat momenteel uit 12 spelers van Senioren 1 en 2. De trainingen worden zelf voorbereid. Aanvangsdatum 12 maart.
    • Om de week een groepstraining op zaterdagmiddag door Sjonnie van 13.00-14.00 uur. Dit gaat om dezelfde groep van 12 spelers. Eerstvolgende data: zaterdag 20 maart, zaterdag 3 april, zaterdag 17 april, zaterdag 1 mei.
    • De trainingen vinden plaats op het voorste veld.
    • Mochten er in de andere seniorenteams spelers jonger dan 27 jaar zijn die mee willen doen, laat het even weten.

27 jaar en ouder

• We bieden de mogelijkheid op vrijdagavond van 19.00-20.00 uur in (vaste) tweetallen te trainen, waarbij continu 1,5 meter afstand van elkaar gehouden wordt. Eventueel kan dit ook op de zaterdagen dat er een groepstraining plaatsvindt, zie hierboven voor de data. Dit geldt dus voor alle senioren vanaf 27 jaar (1, 2, 3, MW en recreanten).
    • Tot nu toe 4 aanmeldingen voor de vrijdagavond. Wie mee wil doen of meer wil weten, stuur een berichtje naar Janet of mail: [email protected]. We delen je dan in een tweetal in.
    • Deze trainingen vinden plaats op het achterste veld.