• Vertrouwenspersoon

 • Mijn naam is Hedy Cappon. Sinds 2007 woon en werk ik in Emmeloord. Na een aantal jaren niet gekorfbald te hebben, ben ik in 2010 bij de Midweek komen spelen.

  Vanaf de zomer 2015 ben ik voor KVE vertrouwenspersoon. Dat wil zeggen dat iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij KVE, mij in vertrouwen dingen kan en mag vertellen. Dingen die je bijvoorbeeld niet aan een ander wilt of durft te vertellen. Ik kan naar jou en jouw verhaal luisteren!

  “In vertrouwen” wil zeggen dat wat je aan mij vertelt, bij mij veilig is: ik kan en mag het aan niemand anders doorvertellen. Niet aan je vrienden, niet aan je ouders, niet aan de politie, aan niemand. Jouw verhaal is bij mij veilig. Ik mag het aan niemand vertellen, maar er is ook niemand die mij kan of mag dwingen het te vertellen.

  In mijn werk als predikant (dominee) voor de Protestantse Gemeente te Emmeloord heb ik ook geheimhoudingsplicht: wat mensen mij in vertrouwen vertellen over zichzelf of over anderen, vertel ik aan niemand anders.

  Dus mocht er iets zijn, met jouzelf, met een vriend(in) of een medespeler/-speelster, waarover je in vertrouwen met mij wilt praten: weet je welkom! Je mag me aanspreken op het korfbalveld of in de kantine, maar je mag me natuurlijk ook bellen, appen of mailen.

  Hartelijke groet,

  Hedy Cappon