• Sportverzorging bij Korfbalvereniging Emmeloord

  Ook dit seizoen is Franc Winterkamp aanwezig om sportverzorging te geven aan leden van KVE. Wij als vereniging zijn erg blij met deze fantastische service van Franc / FysioFM!

 • Maar weet jij voor wie de sportverzorging bij KVE is? En weet jij wanneer en waar je terecht kunt voor de sportverzorging?

  Er is voor gekozen dat de sportverzorging niet alleen voor de spelers van het eerste en tweede team van KVE is, maar voor ieder spelend lid van de vereniging. Wanneer jij gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kun je daarvoor bij Franc terecht.

  Met ingang van het speelseizoen 2019-2020 zijn de avonden waarop de sportverzorging wordt gegeven als volgt:

 • Seizoen Dag Tijd (vanaf) Locatie
  Veldseizoen woensdag 19:00 Bestuurskamer in de kantine
  Zaalseizoen vrijdag 19:15 Praktijk van Fysio FM in de Bosbadhal


  Wel zullen de spelers van het eerste en tweede eerst behandeld worden omdat deze daarna kunnen gaan trainen.

 • Waarvoor kun je terecht bij sportverzorging?

  In principe kunt je voor elke klacht bij mij terecht, wanneer de klacht jou beperkt in het korfballen. De ene klacht vraagt meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knieblessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is eerst verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig. In overleg zal dan bekeken worden of dit beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

 • Wie is Fysio FM?

  Bij Fysio FM zijn vier fysiotherapeuten werkzaam, Franc Winterkamp, Mariëtte Snels, Susanne Geis en Marleen Hoekstra. FM staat voor Franc en Mariëtte maar ook voor Fysiek en Mentaal. Mariëtte Snels doet de sportverzorging bij volleybalvereniging VOVEM en Susanne Geis bij basketbalvereniging CERES.

 • In onze praktijk hebben we diverse mogelijkheden voor de (sport)revalidatie omdat we hier over diverse fitnessapparatuur beschikken. Na een blessure kunnen we met deze specifieke revalidatieapparatuur ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer kunt spelen. Hierbij is tevens het doel dat we je helpen om een (sport)blessure te voorkomen.

  Wil je meer weten over Fysio FM klik dan op deze link. Je kunt dan zien waarin we gespecialiseerd zijn.

 • Contact


  Fysio FM
  Boslaan 28a
  8302 AB Emmeloord

  Tel. 0527 - 61 68 24
  E-mail: [email protected]