• Sponsornieuws

 • Zaterdag 12 september was een feestelijke dag! En niet in de minste plaats omdat we drie nieuwe sponsoren mochten verwelkomen: 

  MJservice B.V. nieuwe sponsor KV Emmeloord

  MJservive

  Wij zijn verheugd MJservice te mogen verwelkomen als nieuwe bordsponsor van KV Emmeloord voor de periode van 3 jaar!

  Michel en Jolanda Griep zijn al jarenlang de trotse eigenaar van MJservice, gevestigd in Marknesse. Het team van MJservice is gespecialiseerd in voedingsmiddelen weegschalen en industriële weegschalen.

  Eén van de dochters, Camilla Griep, speelt in de A1 van KV Emmeloord. Haar ouders hadden de sponsoring tot zaterdag goed geheim weten te houden, dus voor haar was een aangename verrassing. Hierbij een mooie foto bij het nieuwe sponsorbord.

  Welkom als sponsor bij de vereniging en hartelijk dank voor jullie toegezegde bijdrage!

   

  Yro Keukens nieuwe sponsor KV Emmeloord

  Yro

  Namens Yro Keukens zette ook Yvonne Messchendorp haar handtekening onder een nieuw sponsorcontract. Yro Keukens heeft toegezegd een bord te sponsoren voor de periode van 3 jaar!

  Yro Keukens – gevestigd in Marknesse – is al meer dan 30 jaar een begrip in de polder met een brede trouwe klantenkring niet alleen in de direct omgeving, maar ook regionaal en zelfs daarbuiten. In totaal zijn 8 monteurs dagelijks voor Yro Keukens onderweg.

  Het ondernemen (en dan specifiek in keukens) zit de familie in het bloed, want o.a. Michaja werkt bij Yro en Ilona heeft een eigen bedrijf in keukens in Sneek. Beide dochters korfballen bij KV Emmeloord.

  Van harte welkom als sponsor bij de vereniging; we zijn heel blij met jullie bijdrage!

   

  Regina Kappert Fotografie

  Regina Kappert

  Regina Kappert – voor iedereen een bekend gezicht die wel eens op het korfbalveld is. De dame met de camera in de hand die elke zaterdag de mooiste foto’s van onze korfballende jeugd, senioren en al onze activiteiten maakt! We vinden het geweldig dat Regina dit al jaren voor onze vereniging verzorgt; het levert niet alleen geweldige foto’s op, maar ook heel belangrijk – goede promotie voor onze club op o.a. social media.

  Afgelopen zaterdag is het sponsorbord van Regina Kappert geplaatst voor haar continue sponsoring in natura. Daarnaast heeft Regina toegezegd een rol te willen vervullen qua coördinatie van de communicatie binnen de vereniging, super!

  Regina Kappert Fotografie maakt overigens niet alleen sportfoto’s; zij heeft daarnaast ook de focus op ‘newbornfotografie’; dus voor een fotoshoot van je nieuwgeborene – liefst binnen 3 maanden na de geboorte – ben je bij Regina op het juiste adres!

   


  Sponsorcommissie     - Joyce Bouwknegt en Arend van Dijk
  Penningmeester KVE  - Lizette Platenkamp