Sponsors van KV Emmeloord

Welkom op de sponsorpagina van KV Emmeloord. Een vereniging kan niet bestaan zonder haar sponsoren en daarom zijn er ook meerdere bedrijven die op verschillende manieren een bijdrage leveren aan KV Emmeloord. Zo zijn er sponsoren die shirts sponsoren met hun bedrijfslogo erop. Ook is het mogelijk om een bord langs het veld te krijgen, een banner op de goed bezochte internetsite van KV Emmeloord, reclame op de korven tijdens de wedstrijden of het bedrijfslogo op de sporttassen en trainingspakken van de spelers. Daarnaast hebben wij verschillende adverteerders in ons clubblad "De Ballorama".

Onder andere via deze weg willen wij onze sponsoren van harte bedanken voor het steunen van KV Emmeloord. Bent u ook ge?nteresseerd in het sponsoren op wat voor manier dan ook, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommisie op sponsor@kvemmeloord.nl.

• Voor al uw persoonlijk, verenigings- en bedrijfsmatige drukwerk.

Emmeloord laat diverse drukwerken bij MultiCopy verwerken, tot volle tevredenheid!

Ook het clubblad van KV Emmeloord, de Ballorama, wordt bij MultiCopy gedrukt.

• KVE zet het korfballen op een hoger niveau. Om dit mede te realiseren is het belangrijk dat binnen  de vereniging aandacht is voor sportverzorging om sportblessures te voorkomen en te herstellen. Binnen KVE ben ik, Franc Winterkamp,  vorig jaar gevraagd de sportverzorging te doen binnen de vereniging.

Maar weet jij voor wie de sportverzorging bij KVE is? En weet jij wanneer en waar je terecht kunt voor de sportverzorging?

Er is voor gekozen dat de sportverzorging niet alleen voor de spelers van het eerste en tweede team van KVE is, maar voor ieder spelend lid van de vereniging.  Wanneer jij  gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je daarvoor bij mij terecht.

Wanneer :
    ? vrijdagavond vanaf 19.15 uur
    Waar:
    ?buitenkorfbal:  bestuurskamer in de kantine
    ?zaalkorfbal:  fysiotherapiepraktijk Fysio FM in de Bosbadhal.

Wel zal ik de spelers van het eerste en tweede eerst behandelen omdat deze daarna gaan trainen.

Waarvoor kunt je terecht bij de sportverzorging?
    In principe kunt je voor elke klacht bij mij terecht,  wanneer de klacht jou beperkt in het korfballen.  De ene klacht vraagt meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knieblessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is eerst verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig.  In overleg zal dan bekeken worden of dit beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

Wie is Fysio FM?
    Fysio FM is gevestigd in de Bosbadhal, Boslaan 28A in Emmeloord, telefoon 0527-61 68 24.

Fysio FM doe ik samen met Mari?tte Snels. FM staat voor Franc en Mari?tte maar ook voor Fysiek&Mentaal.  Mari?tte Snels doet de sportverzorging bij volleybalvereniging VOVEM.

In de nieuwe praktijk hebben we meer mogelijkheden voor de (sport)revalidatie omdat we hier over diverse fitness apparatuur beschikken. Met  nieuwe revalidatieapparatuur  uit Amerika en Zweden, dat slechts bij ??n fysiotherapiepraktijk in Nederland wordt gebruikt, proberen we je zo snel mogelijk af te helpen van een eventuele (sport)blessure.

Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet, kom langs.

Franc Winterkamp
    Fysio FM
  • Dé hovenier van de tuin rondom onze kantine.

• Wij helpen u scoren!

Met aandacht betrokken bij u en uw organisatie

Als uw geheel eigen adviseur willen wij graag een verlengstuk van uw organisatie zijn. Persoonlijk contact en een plezierige sfeer staan daarbij voorop. Met alle aanwezige kennis binnen ons netwerk, hebben wij altijd de beste opstelling om te scoren.

Zo staat ons spelersteam continu voor u klaar en wijzen we u de weg in de wereld van financi?le en fiscale mogelijkheden.

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Vincent Corjanus.

Tel: 06 29 16 16 38

Mail: v.corjanus@mth.nl.

• Kolf en Molijn richt zich op kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme aluminium gevelconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij streven naar innovatief leiderschap in grote seriematige projecten. Met een moderne geautomatiseerde productie en hoog gekwalificeerde medewerkers zijn wij de bouwtechnische partner voor onze opdrachtgevers.

Klantgerichtheid, kennis en inzicht, kwaliteit en flexibiliteit is wat ons bindt en onderscheidt.

• KV Emmeloord maakt gebruik van e-Boekhouden voor de financiele boekhouding. e-Boekhouden sponsort verenigingen voor het gebruik van hun product.