• Sponsorbijeenkomst KVE

• Afgelopen zaterdag is de eerste sponsor bijeenkomst geweest van het nieuwe seizoen. Het leek het bestuur goed om aan het begin van het seizoen de sponsors uit  te nodigen en het onder het genot van een kopje koffie diverse onderwerpen op een informele wijze te bespreken. Zo vertelde Henk onder een heerlijk schijnend zonnetje hoe hij met een vernieuwde en verjongde selectie  aan de slag is gegaan en vertelde Karel waar we als vereniging staan en waar we naar toe willen. Ook werd de vraag gesteld wat we voor elkaar nog meer zouden kunnen betekenen of hoe we aan uitbreiding van sponsors en leden zouden kunnen komen.

Na een tweede kop koffie zijn we gaan kijken naar de eerste helft van het eerste tegen DOS-WK uit Enschede. In de rust heeft Sjoerd ons een korte analyse gegeven van de eerste helft en wat volgens hem de aandachtspunten zouden kunnen zijn voor de tweede helft.

Tranemo Advanced Workwear, ACVO opleidingen en advies, Syntek teken en adviesbureau, MTH accountant en belastingadviseur en Talent XL waren op deze eerste bijeenkomst aanwezig. Zij waren positief over de bijeenkomst en we hebben met elkaar afgesproken dat we een vervolg geven aan deze bijeenkomst bij de start van de zaalcompetitie. Helaas konden om diverse redenen onze sponsors Arjan Schwering Hoveniers, Fysio FM en Renault Oving niet aanwezig zijn.

Afgelopen maanden hebben er ook gesprekken met Tranemo Advanced Workwear en met Syntek teken- en adviesbureau plaatsgevonden over verlenging van de sponsoring. We zijn dan ook blij dat beide bedrijven enthousiast waren om de sponsorovereenkomst te verlengen.

Beide bedrijven verlengen de sponsorovereenkomst met 3 jaar, daarnaast heeft Tranemo een extra bijdrage toegezegd voor de aanschaf van een scorebord. De overeenkomsten werden in de zon ondertekend door Lizette Platenkamp namens Tranemo Advanced  Workwear en Rinse Hoekstra namens Syntek teken- en adviesbureau en Karel van Erp namens de vereniging. Beide sponsors werden als dank ook nog even in de bloemetjes gezet.

Karel heeft daarnaast de ontwerpen van de reclameborden aan beide bedrijven laten zien. De ontwerpen werden met veel enthousiasme ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk om het veld worden opgehangen.