Fysio FM

KVE zet het korfballen op een hoger niveau. Om dit mede te realiseren is het belangrijk dat binnen  de vereniging aandacht is voor sportverzorging om sportblessures te voorkomen en te herstellen. Binnen KVE ben ik, Franc Winterkamp,  vorig jaar gevraagd de sportverzorging te doen binnen de vereniging.  
 
Maar weet jij voor wie de sportverzorging bij KVE is? En weet jij wanneer en waar je terecht kunt voor de sportverzorging? 
 

Er is voor gekozen dat de sportverzorging niet alleen voor de spelers van het eerste en tweede team van KVE is, maar voor ieder spelend lid van de vereniging.  Wanneer jij  gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je daarvoor bij mij terecht.

 
Wanneer : 
? vrijdagavond vanaf 19.15 uur
Waar: 
?buitenkorfbal:  bestuurskamer in de kantine
?zaalkorfbal:  fysiotherapiepraktijk Fysio FM in de Bosbadhal.
 
Wel zal ik de spelers van het eerste en tweede eerst behandelen omdat deze daarna gaan trainen. 
 
Waarvoor kunt je terecht bij de sportverzorging?
In principe kunt je voor elke klacht bij mij terecht,  wanneer de klacht jou beperkt in het korfballen.  De ene klacht vraagt meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knieblessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is eerst verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig.  In overleg zal dan bekeken worden of dit beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.
 
 
Wie is Fysio FM? 
Fysio FM is gevestigd in de Bosbadhal, Boslaan 28A in Emmeloord, telefoon 0527-61 68 24.
 

Fysio FM doe ik samen met Mari?tte Snels. FM staat voor Franc en Mari?tte maar ook voor Fysiek&Mentaal.  Mari?tte Snels doet de sportverzorging bij volleybalvereniging VOVEM. 
 
In de nieuwe praktijk hebben we meer mogelijkheden voor de (sport)revalidatie omdat we hier over diverse fitness apparatuur beschikken. Met  nieuwe revalidatieapparatuur  uit Amerika en Zweden, dat slechts bij ??n fysiotherapiepraktijk in Nederland wordt gebruikt, proberen we je zo snel mogelijk af te helpen van een eventuele (sport)blessure. 
 
Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet, kom langs.
 
Franc Winterkamp
Fysio FM 
0527-61 68 24
Adres: 
Boslaan 28A
Plaats: 
Emmeloord
Telefoonnummer(s): 
0527 - 61 68 24
E-mailadres: 
info@fysiofm.nl
Website: 
http://www.fysiofm.nl/
Afbeelding: 
Afbeelding media: 
Datum van tot: 
woensdag 6 juli 2016 uur tot maandag 2 juli 2018 uur
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Pinterest icon