• Sjonnie Vagevuur nieuwe hoofdtrainer KV Emmeloord

• Sjonnie Vagevuur uit Lelystad wordt in het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van KV Emmeloord. Samen met Leo Dingemanse, de huidige trainer/coach van het tweede team, wordt hij verantwoordelijk voor de selectie.

Na de bekendmaking van Henk Kallenkoot - begin dit jaar – na dit seizoen als hoofdtrainer te stoppen bij Korfbalvereniging Emmeloord, is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe kandidaat. Hierin is men tijdens gesprekken met Sjonnie Vagevuur tot een akkoord gekomen.

Sjonnie Vagevuur was tot vorig seizoen trainer/coach bij tweedeklasser Exakwa uit Lelystad. Enkele jaren geleden was hij hoofdtrainer bij KV Elburg en ook daarvoor heeft hij diverse clubs onder zijn hoede gehad. KV Emmeloord haalt dus een zeer ervaren trainer/coach in huis, met wie de toekomst met een gerust hart kan worden ingegaan.

Het bestuur van KV Emmeloord is dan ook erg blij met deze nieuwe samenwerking. De korfballers van Emmeloord kunnen niet wachten om weer te korfballen en hopen dat dit met de start van het najaar seizoen weer mogelijk is – samen met de nieuwe trainer/coach. Op een geschikt moment wordt nog afscheid genomen van Henk Kallenkoot, die de afgelopen drie jaar naar volle tevredenheid hoofdtrainer van Emmeloord is geweest.