• Seniorentrainingen, we mogen de wei weer in! (update)

• Sinds 3 maart mogen jong volwassenen iets meer op sportgebied. Het huidige protocol van NOCNSF zegt het volgende:

Buiten mag iedereen tot en met 26 jaar op sportaccommodaties in teamverband blijven sporten zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. De competitie ligt wel stil, onderlinge wedstrijden binnen de eigen club zijn toegestaan.

Iedereen vanaf 27 jaar mag alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Uiteraard blijven de geldende richtlijnen van kracht:

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 12 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiƫnevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Ook het desinfecteren van de handen bij aankomst en na de training blijft belangrijk. Materialen zijn aanwezig.

Met ingang van heden zijn er bij KVE de volgende mogelijkheden voor senioren.

18-26 jaar

• Groepstraining op vrijdagavond van 19.30-21.00 uur. Deze groep bestaat momenteel uit 12 spelers van Senioren 1 en 2. De trainingen worden zelf voorbereid. Eerstvolgende keer: 9 april
    • Elke zaterdag een groepstraining op zaterdagmiddag door Sjonnie van 13.00-14.00 uur. Dit gaat om dezelfde groep van 12 spelers. Eerstvolgende keer: zaterdag 17 april.

De trainingen vinden plaats op het voorste veld.

27 jaar en ouder

• We bieden de mogelijkheid op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur in viertallen te trainen, waarbij continu 1,5 meter afstand van elkaar gehouden wordt.
    • Op zaterdag kan deze groep aansluiten bij de seniorentraining van Sjonnie. Op het achterste veld kan meegedaan worden met de schot- en conditieoefeningen. Zodra de 26- groep partij gaat doen, gaat deze groep verder trainen met schieten / doorloopballen enz.

Tot nu toe 10 aanmeldingen voor deze groep. Wie mee wil doen of meer wil weten, stuur een berichtje naar Janet. Je komt dan in een appgroep, waar alle verdere informatie gecommuniceerd wordt.

We hopen senioren van 27 jaar en ouder uit te dagen om ook op zaterdagmiddag aan te sluiten.

Deze trainingen vinden plaats op het achterste veld.