Fit aan de start!

Doe mee met het Fish-Potato-Run-programma

Op 12 september wordt voor de 25e keer de Fish Potato Run georganiseerd. Voor velen een fantastisch evenement. Vandaar dat de sponsoren van de korfbalvereniging: Optima Forma, FysioFM en ISOFastTrack een sportprogramma bieden voor iedereen die zich optimaal wil voorbereiden voor het nieuwe sportseizoen of de Fish-Potato-Run.

Want zo?n groot evenement als de Fish-Potato-Run inspireert zeker om zelf ook nog actiever of weer actief aan de slag te gaan. Vandaar dat we dit programma: Fit aan de start! noemen.

Hoe ziet het Fit aan de Start! programma eruit?
Op dinsdagavonden wordt er gesport onder begeleiding van Optima Forma en op vrijdagavond onder leiding van Sietze Sietzema. Tevens is Franc Winterkamp van FysioFM na afloop van de vrijdagtrainingen aanwezig voor behandeling van blessures en/of massage.

Tijdens de trainingssessies wordt er naar persoonlijke doelen gekeken, daar wordt het programma ook op afgestemd. Of je doel nu: fit worden, starten met sporten, of voorbereiden op de Fish-Potato-Run 4 of 8 mijl is, je ontvangt een op maat gemaakt trainingsschema. Gezamenlijk met de groep wordt er gestart met een warming-up en afgesloten met een cooling-down.

Er is plaats voor maximaal 25 personen.

?IEDEREEN KAN MEE DOEN?

Doelgroep:

Alle korfballers die fit aan de start het nieuwe seizoen willen beginnen
Alle ouders/supporters/vrienden/sponsoren van KVE die samen met anderen willen sporten
Voor ervaren tot startende loper

Er wordt gestart met de trainingen op dinsdag 21 april a.s. De kosten zijn: ? 20,- per persoon per kwartaal (het betreft 2 kwartalen).

Dit is inclusief 10 keer begeleiding door Optima Forma (apart kan een fitheidstest ? ? 45,- bij Optima Forma gedaan worden). De opbrengst van Fit aan de start! wordt gebruikt voor trainingsmaterialen voor de korfbal.

Aanvang van de trainingen:  19.30 uur, verzamelen op het terrein van de korfbal.

Meer informatie over Fit aan de start! wordt gegeven op  vrijdag 17 april van 19.00 uur tot 20.00 uur in de korfbalkantine.

Aanmelden kan via: info@isofasttrack.nl
Wees er snel bij: vol=vol.

Trainingsdata

Dinsdag 21 april                               Training 1 Optima Forma

Dinsdag 28 april                               Training 2 Optima Forma

Dinsdag 12 mei                                Training 3 Optima Forma

Dinsdag 19 mei                                Training 4 Optima Forma

Dinsdag 2 juni                                  Training 5 Optima Forma

Dinsdag 9 juni                                  Training 6 Optima Forma

Dinsdag 16 juni                                Training 7 Optima Forma

Dinsdag 18 augustus                        Training 8 Optima Forma

Dinsdag 25 augustus                        Training 9 Optima Forma

Dinsdag 1 september                        Training 10 Optima Forma

Op vrijdagavonden van 24 april t/m 4 september een gezamenlijke looptraining om 19.30 uur.

Vrijdag 28 augustus                          Evenement met de gehele korfbalvereniging

Vrijdag 11 september                       Ophalen startnummer Fish-Potato-Run

Zaterdag 12 september                     Vivan Fish-Potato-Run 4 mijl, 14.45 uur Tollebeek

Zaterdag 12 september                    ISOFastTrack Fish-Potato-Run 8 mijl, 14.00 uur Urk