Schoolkorfbal

Het schoolkorfbaltoernooi wordt gehouden op maandagavond 8 mei en dinsdagavond 9 mei.

Op maandagavond spelen de pupillen (groep 5 en 6) hun wedstrijden en op dinsdagavond de welpen (groep 3 en 4) en de aspiranten (groep 7 en 8).

De welpen en pupillen spelen dit jaar monokorfbal (1-vaks, 4 tegen 4) en de aspiranten 8 tegen 8.

Om het schoolkorfbaltoernooi goed te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers voor het volgende:

-      Scheidsrechters voor de maandag- en/of dinsdagavond
-      Mensen voor het verrichten van hand- en spandiensten tijdens het schoolkorfbaltoernooi
-      Voor de week waarin de clinics worden gegeven zijn we op zoek naar mensen die 1 of meer dagdelen beschikbaar zijn en hand-/spandiensten willen verrichten en/of kunnen ondersteunen bij de clinics.

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de clinics, het schoolkorfbaltoernooi en ben je 1 of meerdere keren beschikbaar laat het ons weten.

Dat kan door een mail te sturen naar: schoolkorfbal@kvemmeloord.nl  Geef in de mail aan op welk dagdeel (welke dagdelen) je beschikbaar bent en op welke wijze we je in kunnen zetten.