Sponsoring

Acties belangrijk voor een vereniging!

Om alles een beetje betaalbaar te houden hebben we bij KV Emmeloord verschillende acties. Voor gedetailleerde informatie over verschillende acties druk dan op een link van hiernaast genoemde acties. 

Een actie is natuurlijk leuk om de clubkas te spekken en zo de contributie betaalbaar te houden. Maar de meeste acties vragen inspanning van de leden. Dat is niet erg natuurlijk maar het moet wel leuk blijven. Te veel acties is ook niet goed want dan neem de belangstelling om mee te doen af. Het is dus zaak om een goede mix te maken. De mooiste acties zijn die waarbij je met weinig inspanning een leuke opbrengst kan realiseren. Een mooi voorbeeld is de kassabonactie. Een kleine moeite om de bonnen te bewaren en die dan af en toe in te leveren. 

We zijn altijd op zoek dat soort acties die geld op kunnen leveren. Dus weet u een actie waar wij als KV Emmeloord aan mee kunnen doen of u heeft zelf idee?n dan horen we dat graag van u. Stuurt u dan een mailtje naar sponsor@kvemmeloord.nl of emmeloord@knkv.nl.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Pinterest icon