• YRO nieuwe hoofdsponsor KV Emmeloord

• Afgelopen zaterdag is de nieuwe hoofdsponsor van Korfbalvereniging Emmeloord gepresenteerd. Met ingang van het seizoen 2021/2022 heeft YRO Keukens en Badkamers uit Marknesse haar naam verbonden aan de club voor een periode van 5 jaar. Alle drie seniorenteams zijn volledig in het nieuw gestoken en voorzien van wedstrijdshirts, inschietshirts, trainingspakken en zelfs wedstrijdsokken.

YRO wordt daarmee de opvolger van ACVO Opleidingen en Advies die de vereniging jarenlang als hoofdsponsor heeft ondersteund.

Michaja Jansen – zelf actief spelend binnen de korfbalvereniging – heeft het contract namens Yro ondertekend. Zij is al jaren werkzaam binnen het bedrijf en recent compagnon geworden in het bedrijf van haar ouders.

KV Emmeloord is een vereniging met activiteiten voor alle leeftijdscategorieën; van dreumesen (vanaf 1,5 jaar oud) tot oudere jeugdteams, G-team, seniorenteams en midweek. Daarnaast is de vereniging volop bezig met de opstart van OldStars trainingen voor de oudere doelgroep.