• Mooie overwinning Senioren 2

• Na de prima overwinning in Oerterp vorige week restte toch het gevoel dat er meer gescoord had moeten worden. Dat moest dan gebeuren in de thuiswedstrijd tegen DWA/Argo uit Winsum.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, na 8 minuten stond het 2-2. Hierna wist Emmeloord een klein gaatje te slaan. Een redelijk goede eerste helft eindigde in een 6-3 ruststand. Het spel was goed, het afmaken van de kansen mocht nog iets beter.

En dat werd in de tweede helft goed opgepakt. De Emmeloorders kwamen goed de rust uit en stoomden van 6-3 in 20 minuten door naar een 13-4 tussenstand. Mooie aanvallen, afrondingspercentage een stuk hoger dan in de eerste helft. De tegenstander had niets meer te vertellen. Maar vooral: heel veel spelplezier!

In de laatste 10 minuten bleef de concentratie volgens afspraak aanwezig. Emmeloord speelde de wedstrijd prima uit naar een 16-5 eindstand.
    Na twee wedstrijden staat de ACVO-formatie nu gedeeld bovenaan. Komende zaterdag wordt in Leek gespeeld tegen Rodenburg. Aanvang 13.50 uur.