• Kampioen! En nog steeds ongeslagen

    Woensdagavond Midweekavond - of toch niet? Nee, Midweek ging zelfs niet door, maar de B1 had vanavond een inhaalwedstrijd van 28 mei, uit bij DOS Kampen. Helaas zonder Frank, maar alle spelers waren er wel bij.
    Opdracht van vandaag, met plezier spelen, en vanaf begin met goede inzet. Niet onderschatten. Best aardig gelukt 😉 Zeker het eerste kwartier was duidelijk voor Emmeloord. Tweede deel, met wat tactische wissels door DOS, werd het scoren moeizamer. Maar daarmee nog steeds weinig weggevend. De ruststand van 1-7 nog steeds terecht.
    Paar details in de rust, en er weer flink tegenaan in de tweede helft. Ook in de tweede helft ging het niet makkelijk, maar door betere kansen te nemen en wat meer rust in het neerzetten van de posities kwamen er toch nog een mooi aantal doelpunten bij. 3-14. Scheidsrechter heeft er waarschijnlijk één omgedraaid, officiële stand 2-15. We klagen niet 😉 De 5e overwinning van het veldseizoen betekent dat KVE B1 nu zeker weet dat ze alleen kampioen is! 🏆
    Zaterdag de wedstrijd waar al weken naar uitgekeken wordt, vooral sinds de bijzondere wedstrijd uit bij en tegen Elburg. Daar 1-26 ondanks allerlei opdrachten die het de tegenstander makkelijker maakte (echt waar...), en dan zaterdag thuis de wedstrijd om ongeslagen te blijven, mét hopelijk heel veel publiek. Dus tot dan!