Nog geen online-lid? Registreer je dan nu!

Ben je lid van KV Emmeloord? Dan bieden we je allerlei extra mogelijkheden zoals:

Weekberichten

Belangrijke informatie over de aanstaande wedstrijden wordt via mail verspreid onder alle leden. De weekberichten zijn ook op de site na te lezen, maar alleen toegankelijk als je als online lid bent aangemeld.

Tactische info

Informatie over eerder gespeelde wedstrijden zodat je kunt zien hoe ploegen vroeger hebben gespeeld. Alle teams in programma en uitslagen zijn aan te klikken. Je krijgt dan het programma en de uitslagen van het specifieke team. Makkelijk om te kunnen kijken wat een tegenstander gedaan heeft.

Competitie archief bekijken

Uitslagen, foto's en verslagen van voorgaande seizoenen zijn op te vragen. Ben je geen online lid dan zie je alleen de uitslagen van het huidige seizoen.

Verslagen toevoegen

Indien je ingelogd bent dan verschijnt er achter een uitslag een plaatje waarmee je een verslag kan toevoegen. Je kan je eigen verslagen achteraf nog bewerken. Het aantal geplaatste verslagen kan je weer terug vinden op je persoonlijke pagina onder het kopje verenigings inbreng.

Foto's toevoegen

Indien je ingelogd bent dan verschijnt er achter een uitslag een plaatje waarmee je een foto kan toevoegen. Je kan je eigen foto's achteraf weer verwijderen. Er wordt automatisch een thumb gemaakt en je kan een tekst plaatsen bij de foto. Maar je kan dat niet alleen bij wedstrijden maar ook bij nieuws artikelen. Dus staat er een nieuwsitem van een activiteit en je hebt daar foto's van dan kan je deze delen met anderen.

Andere info bewerken

Afhankelijk van je rechten kan je verschillende info op de site bewerken. Bijvoorbeeld het invoeren van uitslagen van wedstrijden of het invoeren van een nieuwsbericht door een trainer wanneer een training niet doorgaat of als de trainingstijden veranderen.

Hoe werkt het

Stap 1

Word lid van KV Emmeloord! De genoemde onderdelen zijn alleen toegankelijk voor leden van KV Emmeloord. Als niet-lid kun je je wel registreren voor het forum, maar heb je niet de extra mogelijkheden die KVE-leden wel hebben.

Stap 2

Klik hier om je te registreren. Vul de gevraagde gegevens in. Klik op 'OK' en je bent nu geregistreerd voor het forum. Je krijgt van ons een bevestiging als je bekend bent als lid van KV Emmeloord.

Stap 3

Zodra je bericht heb gehad via email kan je met je naam en wachtwoord op deze pagina inloggen. Je bent dan online KVE-lid!