• Emmeloord 2 wint belangrijke wedstrijd

    Een belangrijke wedstrijd op zaterdag 3 februari tussen de nummers 7 en 8 in de reserve derde klasse. Emmeloord ging voor een overwinning van twee doelpunten of meer om het voordeel in het onderling resultaat te houden. Thuis een nipte nederlaag met 13-14, de polderbewoners hadden dus nog iets recht te zetten!

    Het eerste aanvalsvak begon scherp: 0-2. Het eerste verdedigingsvak dacht: dat kunnen wij ook: 0-4. Kortom een bliksemstart en een 0-5 voorsprong na 15 minuten. Emmeloord speelde echt lekker en na 1-7 en 2-8 werd er uiteindelijk gerust met een 5-10 stand. Met gevarieerd aanvalsspel, getuige de variatie in doelpunten. Zo werden er bijvoorbeeld drie doorloopballen gescoord, waar de tegenstander niet verder kwam dan schoten van afstand. Het beoogde verschil al gemaakt, nu vasthouden.

    DTG scoorde het eerste doelpunt in de tweede helft, maar daarna ging de Yro Keukens en Badkamerformatie vrolijk verder. Met prima spel, mooie kansen en een goed afrondingspercentage werd de wedstrijd lekker uitgespeeld. Scorend ook in de tweede helft prima!. De tegenstander heeft er geen moment in mogen geloven: eindstand 15-19.

    Hiermee dan eindelijk de eerste overwinning voor het 2e. En zo ontzettend verdiend. De stijgende lijn van de laatste twee maanden voortgezet en nu eindelijk beloond.

    Komende zaterdag wacht Pallas uit Leeuwarden in de eigen Bosbadhal.