• Elektronisch scorebord

• Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e team werd het elektronische scorebord onthuld. Een jarenlange wens werd werkelijkheid.

De aanzet werd vorig jaar gegeven tijdens het jubileumfeest: een spontane actie resulteerde in de Club van 100. Veel leden en bedrijven zegden een bedrag toe voor de aanschaf van het scorebord.

Om de aanschaf een stap dichterbij te brengen, is in 2019 besloten een deel van de opbrengst van de Grote Clubactie en de opbrengst van Rabo ClubSupport te reserveren voor het scorebord.

Dankzij de sponsorbijdrage van een viertal sponsoren (ACVO Opleidingen en Advies, MTH Accountants en Adviseurs, Tranemo Workwear en Ten Brinke B.V.) hebben wij uiteindelijk kunnen overgaan tot de aanschaf van ons elektronisch scorebord.

De onthulling werd afgelopen zaterdag gedaan door de toppers van de toekomst: de E- en F-jeugd. Nadat het zeil er af was, kon het 1e team het in gebruik nemen tijdens de wedstrijd tegen DWA/Argo. En dat ging goed!

Sponsoren en leden… iedereen die een bijdrage heeft geleverd, namens de club heel erg bedankt!