• ACVO verlengt sponsoring!

• Afgelopen zaterdag zette Oene Venema, directeur van ACVO opleidingen en advies, zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract met Korfbalvereniging Emmeloord. Dit betekent dat zijn bedrijf zich in ieder geval tot 2021 als hoofdsponsor aan de korfbalvereniging verbindt.

‘Deze vereniging gaat mij aan het hart en als ACVO willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan deze mooie club’

aldus Oene, die bij de vereniging graag dezelfde waarden terugziet als in zijn bedrijf, namelijk een positieve en professionele uitstraling, prestatiegerichtheid maar het belangrijkste: het zoeken naar de verbinding. Hij draagt inmiddels zelf al heel wat jaren zijn steentje bij aan de vereniging.

KV Emmeloord is volop in ontwikkeling en kan haar ambities mede verwezenlijken met behulp van deze sponsoring door ACVO.

(Op de foto Oene Venema namens ACVO opleidingen en advies en Lizette Platenkamp, penningmeester van KV Emmeloord na de ondertekening van het contract)