Sponsors van KV Emmeloord

Welkom op de sponsorpagina van KV Emmeloord. Een vereniging kan niet bestaan zonder haar sponsoren en daarom zijn er ook meerdere bedrijven die op verschillende manieren een bijdrage leveren aan KV Emmeloord. Zo zijn er sponsoren die shirts sponsoren met hun bedrijfslogo erop. Ook is het mogelijk om een bord langs het veld te krijgen, een banner op de goed bezochte internetsite van KV Emmeloord, reclame op de korven tijdens de wedstrijden of het bedrijfslogo op de sporttassen en trainingspakken van de spelers. Daarnaast hebben wij verschillende adverteerders in ons clubblad "De Ballorama".

Onder andere via deze weg willen wij onze sponsoren van harte bedanken voor het steunen van KV Emmeloord. Bent u ook ge?nteresseerd in het sponsoren op wat voor manier dan ook, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommisie op sponsor@kvemmeloord.nl.