G-Korfbal Emmeloord - verslag

Afgelopen zaterdag speelde ons G team haar toernooi op eigen terrein in de Bosbadhal. Opgesteld in ons team stonden, Elske, Kim, Suze en Jannemarie. Onze tegenstanders waren SIOS, ROG, Oerterp 1, Oerterp 2 en Oerterp 3. De scheidsrechters waren bekenden voor de teams want Johan de Boer en Henk Bruins hebben wij weer bereid gevonden om te fluiten.

Er werd deze morgen weer met volle inzet en fanatisme gestreden om de punten. Emmeloord was te sterk voor SIOS en ROG en hier hebben wij dan ook onze punten behaald, door beide wedstrijden met 2-1 te winnen. Oerterp blijft maar doorgroeien en heeft nu al 3 gelijkwaardige teams. Emmeloord was net een maatje te klein voor Oerterp, die elke keer net iets feller en sneller waren dan ons waardoor wij de bal te snel kwijt raakten en de punten lieten liggen. Toch hebben wij een uitstekend toernooi gespeeld.

Na afloop kreeg iedere speler o.a. een poldergenot of winterthee mee naar huis (dit is thee welke bij Kleurkracht gemaakt wordt) en waarbij ze thuis onder het genot van een lekker kopje thee nog eens na kunnen genieten over hun toernooi bij KV Emmeloord.

Hierbij willen wij onze scheidsrechters Johan en Henk nogmaals bedanken. Tevens willen wij de supporters van deze ochtend nog bedanken voor hun aanwezigheid.

Het waren deze ochtend niet alleen ouders, familieleden en vrienden maar ook stichting Aquarelles en Kleurkracht die aanwezig waren om onze speelsters aan te moedigen.

Ons volgende toernooi spelen wij op 17 januari te Leeuwarden.

Verder wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2015 toe!

Ans, Hilda en Hanneke

maandag 22 december 2014 uur