Positief bericht vanuit het KNKV

Een mooi compliment ontving het bestuur vandaag vanuit het KNKV. Het valt ons op dat de structuur er goed in zit, het valt nieuwe leden op dat KV Emmeloord een gezellige vereniging is en het is de bond opgevallen dat we ook qua ledenaantal in de lift zitten.

"Opvallend is dat de vereniging positief ?scoort? wat betreft de ledenontwikkelingen. Daar zijn we bijzonder blij mee en daarmee willen we jullie complimenteren.

Ledenbehoud en groei is een belangrijk onderdeel van elke vereniging en in de huidige tijd zeker. Er is heel veel aandacht voor behoud/groei en ledencijfers (soms tot vervelens toe), maar het is essentieel voor het voortbestaan van de vereniging.

Landelijk dalen we jaarlijks een paar procent, maar jullie vereniging laat een ander beeld zien en zorgt voor een positieve impuls. Het is dus toch mogelijk om op bepaalde manieren voor groei te zorgen.

Met name in de pupillen categorie is kv. Emmeloord gegroeid en dat is een verheugende ontwikkeling (+ 10 leden). Daarnaast laat de hele vereniging een toename van het aantal leden zien."

Uiteraard willen we deze lijn ook komende jaren doorzetten. We hopen daarin op jullie medewerking, inbreng en inzet. Want zonder vrijwilligers redden we dat niet.

vrijdag 29 november 2013 uur
zondag 29 december 2013, 23 uur